Laatste nieuws

Park Dwingeland
Park Dwingeland
Sport en Spel in park Dwingeland!

Stichting Samen Spelen park Dwingeland organiseerde in samenwerking met de sportfunctionarissen, SWW (Zoembus), Smederijen (bankjes etc) Haayer verhuur(Springkussen), CrossFIt 0528/Force en de Kraijcek foundation (tennisclinic) een leuke Sport en Spel ochtend in het park.
Overal in de buurt waren activiteiten maar gelukkig was het bij ons in het park ook gezellig druk.

Uitleggen.
We hebben heel vaak uit kunnen leggen wat de bedoeling is van het sportveldje wat nu wel een zwembad in aanleg lijkt.
Hopelijk kunnen ze maandag 27 juni weer verder met de aanleg van de sportvloer. Het gaat dan om de eerste laag. Die moet uitharden en daarna komt de bovenlaag erop. Hopelijk is dit voor de zomervakantie geregeld.

Opening.
Wij, Stichtingsbestuur, focussen dat de opening van het Park Dwingeland op 24 september gaat plaatsvinden. Hier zullen alle sponsoren en belanghebbenden voor uitgenodigd worden! Maar voor ons is het allerbelangrijkste dat de kinderen uit de buurt, de kinderen van beide basisscholen, de jeugd uit de wijken rondom het park Dwingeland een hele leuke Sport en Spel locatie hebben waarbij ook de groene ontwikkeling, Tiny Forest en buitenlokaal, niet vergeten wordt.

Stadspark, park Dwingeland! De groene longen van de stad! Lekker veilig buiten spelen en sporten voor iedereen!
Park Dwingeland
Park Dwingeland
We zijn los mensen! Kom ook langs!
Park Dwingeland
Park Dwingeland
Elke verandering is meestal een verbetering. Inmiddels hebben we in het park een tweede fontein. Hoe leuk is dit.

Wat wel even aardig tegen is gevallen is het beton storten voor de sportvloer. Er ligt een soort van rubber onderlaag en daar zou afgelopen dinsdag de vloer op gestort worden. Helaas werd het een ander verhaal. Volgende week wordt er een nieuwe poging gedaan.
Ondertussen mag de onderlaag niet belopen worden!

Verder is er regelmatig vandalisme bij de Bijbliotheek. We snappen niet zo goed waarom het langer dan een jaar goed gaat en dat het nu echt helemaal kapot moet. Mocht iemand iets zien, bel dan gelijk met de handhaving. Het hoeft namelijk niet kapot. Totaal zinloos.

Maar het park wordt prachtig!

Kom jij ook 25 juni... Sport en Spel in het Park!
Park Dwingeland
Park Dwingeland
DRIE GOEDE DOELEN BLIJ GEMAAKT MET DONATIE NIQUELL
Normaal gesproken versturen we rond de feestdagen kerstkaarten en kerstpresentjes, maar afgelopen jaar besloten we het anders aan te pakken. Omdat het jaar 2021 voor velen een bewogen jaar was besloten Monique Huizenga en Myrthe Strijker, organisatietalenten van Niquell, zich te richten op goede doelen.

https://www.niquell.nl/drie-goede-doelen-blij-gemaakt-met-donatie-niquell/
Park Dwingeland
Park Dwingeland
De OPROEP van de GROENGROEP

Op de eerste zaterdag van de maand, tussen 10 en 12 gaan we aan de slag in het park! We gaan aanstaande zaterdagochtend zonnebloemstekjes planten en ook zaaien. Er is behoorlijke schade ontstaat in de hoek waar de boom door de storm terecht gekomen is. (Tegenover de Hutterhof)
We gaan langs de boomspiegels waar vorig jaar mooie mengsels zijn gezaaid. Ze doen het goed, soms iets te goed, dus enige actie bij de boomspiegels is ook niet verkeerd.

Doe je mee? 1 x per maand, de eerste zaterdag van de maand! Samen maken we het mooi!
Park Dwingeland
Park Dwingeland
Het ziet er gelijk al heel anders uit!