Laatste nieuws

Park Dwingeland
Park Dwingeland1 week geleden
Een mooie kans om je positieve vibes te delen in ons Park: wordt Scholarshipper voor onze Krajicek Playground in Park Dwingeland!

Als Scholarshipper organiseer je op en rond de Playground leuke en sportieve activiteiten voor kinderen en jongeren uit de buurt. In ruil daarvoor krijg je van de Krajicek Foundation een studiebeurs én toegang tot de Krajicek Academy!

Misschien kom jij wel in aanmerking voor deze kans! Lees snel verder en reageer!
Park Dwingeland
Park Dwingeland3 weken geleden
Elke 1ste zaterdag van de maand, van 10 tot 12 uur, zijn buurtbewoners van de Groengroep in het park om allerlei werkzaamheden te verrichten en natuurlijk is het sociale aspect heel belangrijk. Het gesprek, de mensen die langskomen en een praatje maken en het onderlinge contact maakt er altijd een leuke werkochtend van.
Wil je eens meedoen maar kun of wil je niet elke 1ste zaterdag van de maand, het maakt niet uit, je bent welkom.

de volgende werkochtend: 3 juni! 10 uur in het park.

Kom erbij!
Park Dwingeland
Park Dwingeland4 weken geleden
Kom je meedoen? 2 mei! In ons mooie park
Park Dwingeland
Park Dwingeland1 maand geleden
Waar gaat die dikke boomstam naar toe?

Vorig jaar ging een van de drie ceders, die het park nog rijk was, door de februaristorm tegen de vlakte. De boomstam bleef bewaard en dan duurt het even voor er weer beweging inkomt. Mensenkracht zal dit niet een, twee, drie regelen maar met de komst van Buning Wegenbouw bv, die met behoorlijk wat power naar het Park Dwingeland kwam was het snel gefikst! De boomstam is verplaatst naar een ander plekje in het park en dan is het de bedoeling om de zaag erin te zetten zodat het een bankje wordt.

Wij bedanken Buning Wegenbouw bv voor het verplaatsen van de stam! Super dat dit gedaan is.

Buning Wegenbouw bv
Park Dwingeland
Gemeente Hoogeveen
Park Dwingeland
Park Dwingeland1 maand geleden
Volgende week dinsdag is er een leuke voetbaltraining voor jongens en meiden op de Krajicek Playground in Park Dwingeland. Wil je meedoen? Geef je op via: https://www.actiefjonghoogeveen.nl/activiteiten/voetbal-krajicek-playground-meivakantie-2096
Park Dwingeland
Park Dwingeland1 maand geleden
Park Dwingeland heeft een eigen Instagram -account

https://www.instagram.com/park_dwingeland_hoogeveen/